İçeriğindeki;
İÇERİK WW
Toplam Azot (N): %10
Amonyum Azotu (NH4): %2
Nitrat Azotu (NO3): %3
Üre Azotu (CO(NH2)2): %5
Suda Çözünür Fosfor Penta oksit (P2O5): %10
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): %10
Suda Çözünür Bor (B): %0,01
Suda Çözünür Bakır (Cu): %0,01
Suda Çözünür Mangan (Mn): %0,01
Suda Çözünür Molibden (Mo): % 0,02
Suda Çözünür Çinko (Zn): %0,02
UYGULANDIĞI BİTKİLER
FINDIK
Uygulama Zamanı: İlk uygulama yaprak oluşumu tamamlandığında, daha sonraki uygulamalar 20-25 gün arayla 2-3 defa uygulanır.
Damlama Sulama Dozu: 4-5
Yapraktan Dozu: 300-350cc/100 lt. Su
DEPO KÖKLÜ BİTKİLER (Şeker pancarı, Havuç, Parates, Sarımsak)
Uygulama Zamanı:
1.Uygulama seyreltme yapıldıktan 15 gün sonra
2.Uygulama 30 gün sonra uygulanır.
Damlama Sulama Dozu: 3-4
Yapraktan Dozu:300-300 cc/100 lt. Su
YAPRAKLARI YENEN SEBZELER (Marul, Ispanak, Pırasa, Lahana, Karnabahar, Brokoli)
Uygulama Zamanı: Çimlenmeden 20 gün sonra başlayarak 20 gün aralıklarla 2-3 defa uygulanır.
Damlama Sulama Dozu: -
Yapraktan Dozu:200-250 cc/100 lt. Su
DİĞER SEBZELERDE (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz)
Uygulama Zamanı: Çiçeklenme öncesi dönemden başlayarak hasat sonuna kadar 3-4 defa uygulanır.
Damlama Sulama Dozu: 3-4
Yapraktan Dozu: 250-300 cc/100 lt. Su
TAHILLAR (Buğday, Arpa, Çavdar, Yulaf, Mısır, Ayçiçeği, Çeltik)
Uygulama zamanı: Kardeşlenme ve başaklanma döneminde olmak üzere 2 defa uygulanır.
Damlama Sulama Dozu: -
Yapraktan Dozu: 300-350 cc/100 lt. Su
BAKLAGİLLER (Fasulye, Mercimek, Nohut, Bakla, Bezelye)
Uygulama Zamanı: Çiçeklenme başlangıcından sonra 2-3 defa uygulanır.
Damlama Sulama Dozu: 3-4
Yapraktan Dozu:250-300 cc/100 lt. Su
MEYVE AĞAÇLARI (Elma, Armut, Vişne, Kiraz, Erik, Üzüm, Ceviz, Şeftali, Kayısı, Ayva, İncir, Kivi)
Uygulama Zamanı: Çiçeklenme öncesinden başlayarak 20 gün arayla 3-4 defa uygulanır.
Yapraktan Dozu: 300-350 cc/100 lt. Su
NOT: Meyve ağaçlarında uygulama, sabah erken yada öğleden sonraki serinlikte yapılmalıdır. Yaprakların altı ve üstü tamamen ıslatılmalıdır. Uygulama dozundaki pH’sı yapraksal absorbsiyonun maksimum olduğu 5-6,5’dir.1 kg'lık şişelerde 1 kolide 12 adet bulunmaktadır.