N.P.K. GÜBRE ÇÖZELTİSİEC FERTILIZER
- Balfomix power NPK içeren yaprak gübresi, bitkinin gelişim dönemlerinde ihtiyacına karşılık verebilecek şekilde hazırlanmıştır. Fabrikalarımızda en son teknoloji kullanılarak saf su ile tortusuz berrak olarak üretilmiştir.
- İz elementlerin, şelat formu sayesinde eşit ve hızlı alınımını sağlar.
- Fotosentez ürünlerini ve kalitesini artırır.
- Kök gelişimini hızlandırır ve çiçeklenmeyi artırır.
- Meyve büyüklüğünde ve veriminde artış sağlar.
- Bitkilerin vejetatif büyümelerini artırır.
- Acil besin ihtiyacı karşılamada yaprak gübreleri bir tercih sebebidir.
İÇERİK WW
- Toplam Azot (N): %7
- Nitrat Azotu (NO3): %1
- Üre Azotu (CO(NH2)2): %6
- Suda Çözünür Fosfor Penta oksit (P2O5): %7
- Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O9: %7
- Suda Çözünür Bor (B): %0,1
- Suda Çözünür Çinko (Zn): %0,5
- Suda ÇözünürDemir (Fe): %0,5
- Suda Çözünür Bakır (Cu): %0,03
- Suda Çözünür Mangan (Mn): % 0,02
KULLANILDIĞI BİTKİLERFındık, şeker pancarı, havuç, patates, soğan, sarımsak, marul, ıspanak, pırasa, lahana, karnabahar, brokoli, domates, biber, patlıcan, hıyar, kavun, karpuz, buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, ayçiçeği, çeltik, fasülye, mercimek, nohut, bakla, bezelye, elma, armut, vişne, kiraz, erik, üzüm, ceviz, şeftali, kayısı, ayva, incir, kivi.Not: Meyve ağaçlarında uygulama, sabah erken yada öğleden sonraki serinlikte yapılmalıdır. Yaprakların altı ve üstü tamamen ıslatılmalıdır. Uygulama dozundaki pH’sı yapraksal absorbsiyonun maksimum olduğu 5-6,5’dir.1 kg'lık şişelerde 1 kolide 12 adet bulunmaktadır
UYGULANDIĞI BİTKİLERFINDIKUygulma Zamanı:İlk Uygulama yaprak oluşumu tamamlandığında,daha sonraki uygulamalar 20-25 gün arayla 2-3 defa uygulanır.
Yaprakdan Dozu:350-400 cc / 100lt. su
DEPO KÖKLÜ BİTKİLER(Şeker pancarı, Havuç, Parates, Sarımsak)
Uygulama Zamanı:
1.Uygulama seyreltme yapıldıktan 15 gün sonra
2.Uygulama 30 gün sonra uygulanır.
Yaprakdan Dozu:350-400 cc / 100 lt. su
YAPRAKLARI YENEN SEBZELER(Marul, Ispanak, Pırasa, Lahana, Karnabahar, Brokoli)
Uygulma Zamanı:Çimlenmeden 20 gün sonra başlayarak 20 gün aralıklarla 2-3 defa uygulanır.
Yaprakdan Dozu:250-300 cc / 100 lt. su
DİĞER SEBZELERDE(Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz):
Uygulama Zamanı:Çiçekleme öncesi dönemden başlayarak hasat sonuna kadar 3-4 defa uygulanır.
Yaprakdan Dozu:300-350 cc / 100 lt. su
TAHILLAR(Buğday, Arpa, Çavdar, Yulaf, Mısır, Ayçiçeği, Çeltik)
Uygulma zamanı:
Kardeşlenme ve başaklanma döneminde olmak üzere 2 defa uygulanır.
Yaprakdan Dozu:300 cc / 100 lt. su
BAKLAGİLLER(Fasulye, Mercimek, Nohut, Bakla, Bezelye)
Uygulama Zamanı:
Çiçeklenme başlangıcından sonra 2-3 defa uygulanır.
Yaprakdan Dozu:300-350 cc / 100 lt. su
MEYVE AĞAÇLARI(Elma, Armut, Vişne, Kiraz, Erik, Üzüm, Ceviz, Şeftali, Kayısı, Ayva, İncir, Kivi)
Uygulama Zamanı:Çiçeklenme öncesinden başlayarak 20 gün arayla 3-4 defa uygulanır.
Yaprakdan Dozu:300-350 cc /100 lt. su